«Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ενδιαφέρεται για τον Αγραβάνη»

«Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ενδιαφέρεται για τον Αγραβάνη»

Οι Ισραηλινοί αναφέρουν ότι η ομάδα από τα Ιεροσόλυμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο της Χάποελ Ιερουσαλήμ φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Αγραβάνης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Ο 24χρονος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με την ιστοσελίδα «one.co.il» να αναφέρει ότι η ομάδα του ομάδα του Όντεντ Κάτας εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο έμπειρος τεχνικός, μετά την απόφασή του Αμάρε Στουντεμάιρ να αποχωρήσει από την ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, «σκανάρει» την ευρωπαϊκή αγορά για την καλύτερη δυνατή επιλογή, με το όνομα του Δημήτρη Αγραβάνη να βρίσκεται στη λίστα του.

Η περίπτωση του 24χρονου φόργουορντ, ωστόσο, δεν είναι εύκολη, με τους Ισραηλινούς να τονίζουν ότι για τον διεθνή άσο ενδιαφέρονται τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ενωση ανήκει ο μικρός του αδερφός, Γιάννης, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στο Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ