Προμηθέας: Κλείνει Φίλερ, κοιτάζει Τολιόπουλο και Μποχωρίδη

Προμηθέας: Κλείνει Φίλερ, κοιτάζει Τολιόπουλο και Μποχωρίδη

Η ομάδα της Πάτρας δεν σταματάει στην φετινή της υπέρβαση και «χτίζει» από τώρα το ρόστερ της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Διψούν για επιτυχίες στην Πάτρα, με τον Προμηθέα να θέλει να μπει για τα καλά… σφήνα στους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ. Έχοντας περάσει στους τελικούς της Α1 και έχοντας εκφράσει την επιθυμία του για να συμμετάσχει στο Eurocup, oι Πατρινοί κοιτούν την επόμενη μέρα τους και την ενίσχυσή τους για τη σεζόν 2019-20.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Εμιλιάνο Καρτσία, ο Τσέις Φίλερ αναμένεται να είναι κάτοικος νομού Αχαΐας από τη νέα χρονιά. Ο δημοσιογράφος του Sportando τονίζει πως αφήνει την Οστάνδη για τον Προμηθέα με τον 26χρονο φόργουορντ να έχει στο Βέλγιο 9,6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ και 10,1 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ στο Champions League.

Δεν σταματούν όμως εκεί οι Πατρινοί. Όπως αναφέρει το superbasket.gr είναι σε επαφές με την πλευρά του Βασίλη Τολιόπουλο, στον οποίο έχει τεράστια εκτίμηση ο Μάκης Γιατράς. Ο Έλληνας γκαρντ είναι ελεύθερος από τον Άρη και αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω από όλα, είναι όπου και να παίζει, να έχει χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο παρκέ.

Την ίδια ώρα ο Προμηθέας κοιτάζει και την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη από τον Άρη, ενώ θέλει και τον Γκάρλον Γκριν τον οποίο είδαμε φέτος στην Ευρωλίγκα με την φανέλα της Χίμκι. Τέλος από το Ισραήλ αναφέρεται ότι ο Μάλκολμ Γκρίφιν της Χάποελ, είναι στην λίστα του Μάκη Γιατρά, κινήσεις που αποδεικνύουν ότι οι Πατρινοί έχουν στόχο να είναι άκρως ανταγωνιστικοί και την επόμενη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ