Δικαιώθηκε και θα υποδεχθεί με κόσμο την ΑΕΚ το Περιστέρι

Δικαιώθηκε και θα υποδεχθεί με κόσμο την ΑΕΚ το Περιστέρι

Το Περιστέρι δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ και θα υποδεχθεί με κόσμο την ΑΕΚ στον τέταρτο μικρό τελικό της Basket League.

Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Περιστερίου με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του τέταρτου μικρού τελικού της Basket League.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ και δεν θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών τον αγώνα εξαιτίας των επεισοδίων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά των play offs.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 60/14-06-2019 απόφασή του δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ» κατά του Ε.ΣΑ.Κ.Ε. Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 107/7-6-2019 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου (ΜΔΟ), του καθ’ ου Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.ΣΑ.Κ.Ε.), με την οποία επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ», ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000€) ευρώ. Διατάσσει την επιστροφή του παράβολου στην προσφεύγουσα Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ