Εκτός 12άδας ο Λεκαβίτσιους, αλλαγές από Γιατρά

Εκτός 12άδας ο Λεκαβίτσιους, αλλαγές από Γιατρά

Ο Πιτίνο δεν θα έχει στη διάθεσή του για μια ακόμα φορά τον Λιθουανό γκαρντ, ενώ ο Μάκης Γιατράς δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς Μπαζίνα και Μαντζούκα.

Ούτε στον τρίτο τελικό της Basket League θα δώσει τελικά το «παρών» ο Λούκας Λεκαβίτσιους, με τον Λιθουανό γκαρντ του Παναθηναϊκού να χάνει ένα ακόμα παιχνίδι στα φετινά πλέι οφ και τη θέση του στην 12άδα να παίρνει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ο 25χρονος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με το Περιστέρι και έκτοτε παραμένει στα… πιτς, ανήμπορος να βοηθήσει το Τριφύλλι. Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στο αριστερό πέλμα και παρότι έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το τρίτο ματς με τους Πατρινούς, τελικά δεν τα κατάφερε και θα δει τον αγώνα από την άκρη του πάγκου.

Αλλαγές στην 12άδα του πάντως έχει και ο Προμηθέας, με τον τεχνικό της ομάδας της Αχαΐας, Μάκη Γιατρά, να βάζει στο ροτέισιον τους νεαρούς Νάσο Μπαζίνα και Λευτέρη Μαντζούκα και να αφήνει εκτός τους Τερέλ Παρκς και Χρήστο Σαλούστρο.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ρικ Πιτίνο): Τόμας, Λάνγκφορντ, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Γκιστ, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης, Κιλπάτρικ, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

Προμηθέας (Μάκης Γιατράς): Χολ, Λίποβι, Μπαζίνας, Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Κασελάκης, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Έλις, Μαντζούκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ