Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές (vid)

Η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές (vid)

Ο Νικ Καλάθης σήκωσε στον αέρα του ΟΑΚΑ το βαρύτιμο τρόπαιο και έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς - Δείτε βίντεο με την απονομή της κούπας στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σε «πράσινη» γιορτή εξελίχθηκε ο τρίτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα, με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο να κερδίζει πανεύκολα τους Πατρινούς με 111-77 και να κατακτά το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία της!

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Αμερικανού προπονητή σήκωσαν στον αέρα του ΟΑΚΑ την κούπα και γνώρισαν την αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, έδωσε τα μετάλλια στους πρωταθλητές Ελλάδας και στη συνέχεια ο Νικ Καλάθης ως αρχηγός του Παναθηναϊκού σήκωσε την κούπα, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού ήταν στο παρκέ με τον γιο του, ενώ λίγο πριν την απονομή αγκάλιασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που ήταν δίπλα ομάδα, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ