Γιαννακόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει ο Πιτίνο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό και την νέα χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στους φετινούς τελικούς.


Γιαννακόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει ο Πιτίνο» | to10.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον Ρικ Πιτίνο και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την παραμονή του, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, λέγοντας πως για πρώτη φορά μετά το 2005 οι τελικοί δεν είχαν έκτροπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv: «Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και έπειτα ήταν οι πρώτοι τελικοί που δεν είχαν έκτροπα και διακοπές και προκαλώ όλους να δουν τι ήταν αυτό που έλειπε για να καταλάβουν που υπήρχε το πρόβλημα τόσα χρόνια».

Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Θέληση όλων μας είναι να μείνει. Αυτό έχει εκφράσει και σε εμάς, είμαι αισιόδοξος. Συμφωνώ μαζί του σε όλα τα πράγματα και στις ιδεές μας για το μπάσκετ. Θέλει και ο ίδιος να μείνει, πρέπει να γίνουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις και θα έχουμε σύντομα τα νέα. Είμαι αισιόδοξος, είναι θέμα ημερών η τελική έκβαση του ζητήματος».

«Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που χτίστηκε πριν πολλά χρόνια και έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία», τόνισε για το ζήτημα του Βοτανικού.

«Στην Euroleague όλες οι ομάδες είναι δυνατές, από του χρόνου θα έχουμε 18 ομάδες, οι φορολογίες είναι διαφορετικές. Εμείς θα ετοιμαστούμε, θα παλέψουμε για το καλύτερο και ο στόχος του Παναθηναικού είναι πάντα η κορυφή», πρόσθεσε για την νέα χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο