Καλάθης: «Ελπίζω να πάμε του χρόνου στο Final Four»

Καλάθης: «Ελπίζω να πάμε του χρόνου στο Final Four»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την κατάκτηση του νταμπλ και έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και το απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα χρονιά. Ο λόγος φυσικά για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού μετά τη νίκη επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ με 111-77, μίλησε για τη νέα σπουδαία επιτυχία της ομάδας του, αλλά και για την επόμενη σεζόν. «Ελπίζω να πάμε του χρόνου στο Final Four της Ευρωλίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι κουβάλησε για μια ακόμα χρονιά τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του: «Να χρησιμοποιήσω το δικό σου ιδρώτα (γέλια); Ένας από τους στόχους ήταν το πρωτάθλημα, άλλος ένας το Κύπελλο. Μακάρι να φτάναμε και στο Final Four, αλλά με δεδομένο το πώς άρχισε η σεζόν, δες πώς κατέληξε στο να παίζουμε με τη Ρεάλ την πρόκριση. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει ο κόσμος, αλλά είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, τους προπονητές. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Ελπίζω να πάμε του χρόνου στο Final Four».

Για το ότι προσπαθούσε να πείσει τον γιο του Πιτίνο να έρθει στην Ελλάδα: «Του μίλησα για την ομάδα και τους φίλους της. Ο κόουτς σοκαρίστηκε με την εικόνα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ και άρχισε να τρελαίνεται με την ομάδα. Είμαστε μια σπουδαία ομάδα».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Αυτός έφτιαξε την ομάδα. Δεν έχουμε κάτι εναντίον του, είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και ήταν τιμή μας να την φτιάξει. Είναι σκληρό επάγγελμα του παίκτη και του προπονητή, αλλά μας έδωσε επίσης τρόπαια και θα είναι επίσης χαρούμενους για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ