Καλάθης: «Ο Πιτίνο είναι τιμή που βρίσκεται στην Ελλάδα, πιστεύω θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό»

Ο Καλάθης σε συνέντευξή του έδειξε πεπεισμένος ότι ο Ρικ Πιτίνο θα είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.


Καλάθης: «Ο Πιτίνο είναι τιμή που βρίσκεται στην Ελλάδα, πιστεύω θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό» | to10.gr

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και επίσημα για τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να κατακτούν το 38ο πρωτάθλημα στην Ιστορία τους.

Ο ηγέτης της ομάδας, Νικ Καλάθης, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Πράσινη και μίλησε για τον Ρικ Πιτίνο και τις πιθανότητες παραμονής του, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έδωσε και μια υπόσχεση στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Επιστολή κόλαφος υπαλλήλου της ΕΠΟ για κακοδιαχείριση, golden boys, κομματικά βολέματα που έφεραν το μνημόνιο

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καλάθης:

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι τιμή και μόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά, καταφέρνοντας να τον πείσει να έρθει εδώ και ο Πιτίνο με τη σειρά του έκανε πολλά για την ομάδα».

Για τις πιθανότητες παραμονής του Αμερικανού στον πάγκο της ομάδας: «Νομίζω ότι θα μείνει, έτσι πιστεύω. Αγαπάει το σύλλογο, τον κόσμο, τα μέλη της ομάδας, τον κύριο Γιαννακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που εμπνέει σεβασμό και ο Πιτίνο νιώθει τιμή που κάθεται στον πάγκο του».

Για τη Euroleague: «Σίγουρα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να πάμε στο Final Four».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Συχνότητα ερωτικών επαφών: Πόσο συχνά θεωρείται το τέλειο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο