Συγκλονιστική ομιλία Πιτίνο στα πράσινα αποδυτήρια: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου ανυπομονούσα να έρθω στην προπόνηση» (vid)

Συγκλονιστική ομιλία Πιτίνο στα πράσινα αποδυτήρια: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου ανυπομονούσα να έρθω στην προπόνηση» (vid)

Λέξη προς λέξη η ομιλία του Ρικ Πιτίνο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανεβάζει επίπεδο το Τριφύλλι ως σύλλογο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο 66χρονος τεχνικός πήρε για πρώτη φορά στην ζωή του την απόφαση να περάσει τον Ατλαντικό, να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Στους έξι μήνες παρουσίας του στην χώρα μας, έδωσε λίγη από την αίγλη του στα ελληνικά παρκέ, χάρισε σπουδαίες ατάκες στους δημοσιογράφους και τους οπαδούς, κι ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πράσινη συλλογή.

Σήμερα Κυριακή (16/06), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με τις ομιλίες των Ρικ Πιτίνο και Νικ Καλάθη στα αποδυτήρια της ομάδας, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Προμηθέα και τα λόγια του Αμερικανού τεχνικού, προσδίδουν τεράστια αξία στους παίκτες του συλλόγου.

Ο πολύπειρος κόουτς, επισήμανε χαρακτηριστικά ότι για πρώτη φορά στην τεράστια καριέρα του ανυπομονούσε τόσο για να πάει στην προπόνηση. Σε κάθε ομάδα που ανέλαβε στο παρελθόν, υπήρξαν ημέρες που δεν είχε την ίδια κάψα, την ίδια όρεξη που είχε στη δική τους συνεργασία τους. Αυτό το αίσθημα το «πίστωσε» στους παίκτες του Τριφυλλιού, κάτι πραγματικά σπουδαίο για έναν άνθρωπο του μεγέθους του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Έχω προπονήσει σπουδαίες ομάδες. Αλλά πρώτη φορά στα 40 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας ανυπομονούσα τόσο για να έρθω στην προπόνηση. Όταν ήμουν στους Νικς, στους Σέλτικς, στο Κεντάκι πάντα υπήρχαν κάποιες μέρες που δεν ήθελα να πάω στην προπόνηση για κάποιο λόγο. Αυτό δεν συνέβη στους έξι μήνες που είμαι εδώ κι αυτό έγινε χάρη σε σας. Στην υγεία σας!»

«Έχουμε μια φοβερή ομάδα. Οι πιο έμπεροι στην ομάδα συνέβαλαν τα μέγιστα. Ο Κιθ, ο Ίαν, ο Ματ. Δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς εσάς», είπε από πλευράς του ο αρχηγός της ομάδας Νικ Καλάθης.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

https://twitter.com/paobcgr/status/1140296763858984960

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ