Ο Γιώργος Καραμάνος ανέλαβε το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Καραμάνος ανέλαβε το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι το management της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραμάνος.

Διοικητικές εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Γιώργος Καραμάνος συμφώνησε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή, αλλά και τον Μπάνε Πρέλεβιτς και αναλαμβάνει το management του Δικεφάλου του βορρά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο επιχειρηματίας δεν θα είναι μόνος του και θα έχει κι άλλους στο πλευρό του, ενώ μίλησε και με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος όμως θα αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ