Αναχωρεί για τις ΗΠΑ ο Μαρίνκοβιτς

Αναχωρεί για τις ΗΠΑ ο Μαρίνκοβιτς

Ο Σέρβος σκόρερ ο οποίος είναι στο ραντάρ του Ολυμπιακού, θα μεταβεί στην Αμερική ενόψει των draft του ΝΒΑ.

Έχει ήδη γραφτεί για τον Ολυμπιακό, αφού το ταλέντο του ξεχωρίζει δια γυμνού οφθαλμού στο παρκέ. Ο λόγος για τον Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη (19/06) να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το σέρβικο http://basketballsphere.com ο παίκτης της Παρτιζάν θα περάσει την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για τα draft του ΝΒA που γίνονται στις 20 του μηνός, αφού ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Ο παίκτης που έχει… κλέψει την καρδιά του Ντέιβιντ Μπλατ, είναι στον τελευταίο χρόνο της ηλικίας που έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα στα draft, οπότε αυτομάτως μπορεί κάποια ομάδα να τον επιλέξει.

Όπως λέει το δημοσίευμα «θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του από την Ευρώπη κάτι που το αποδεικνύει το γεγονός ότι τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Εννοείται πως το όνομά του είναι στις τοπ ομάδες της Ευρώπης, ενώ τελευταία υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ