Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πρεμιέρα στο Euro με βροχές στην Ελλάδα. Ότι πρέπει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγγελόπουλος: «Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, περήφανος που εκπροσωπώ την ΑΕΚ»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή τις αντιδράσεις για την επικείμενη πρόσληψη του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της Ένωσης.

Αγγελόπουλος: «Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, περήφανος που εκπροσωπώ την ΑΕΚ» | to10.gr

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η επικείμενη πρόσληψη του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ΑΕΚ, οδήγησαν τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, στο να προχωρήσει σε δήλωση-απάντηση και στη χθεσινή ανακοίνωση της Original, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ισχυρός άντρας της «Βασίλισσας» τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι υπερήφανος που εκπροσωπεί αυτό τον σύλλογο ενώ έκανε λόγο για ιστορική ευθύνη να παραδώσει την ομάδα σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που την παρέλαβε.

Η δήλωση του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Kαταρχήν θα ήθελα να πω, ότι είμαι υπερήφανος, που εκπροσωπώ ένα σύλλογο, που πρεσβεύει το διαφορετικό. Που ξεχωρίζει για τη φιλοσοφία του και τις αρχές του. Που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ο οιοσδήποτε έχει την ικανότητα να σηκώσει το βάρος της ιστορίας και των στόχων της Ομάδας, είναι καλοδεχούμενος στην οικογένειά μας. Θα έχει την αμέριστη υποστήριξη όλων και θα κριθεί αυστηρά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια.

Η ικανότητα και η προσωπικότητα είναι το ζητούμενο για μία επιλογή. Δεν είναι δυνατόν ν’ αποδεχόμαστε «a priori» την οικογενειακή ευθύνη σε θέματα αθλητισμού και να επιτρέπουμε την «προσωποφαγία» και την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Δεν είναι δυνατόν να πρεσβεύουμε το «διαφορετικό» μόνο στα λόγια. Πρέπει να το πρεσβεύουμε και με τις πράξεις μας. Και ν’ αποκρούουμε κάθε μορφή ρατσισμού ή προκατάληψης. Πρέπει ν’ αναζητούμε εργαλεία συνένωσης και όχι διαχωρισμού. Αυτό άλλωστε είναι το στοιχείο, που μας κάνει να διαφέρουμε από τους άλλους συλλόγους.

Tα παιδιά της «Original 21» ήταν εκείνα, που κυρίως στήριξαν την Ομάδα Μπάσκετ στα «πέτρινα χρόνια». Η ιστορία το έχει καταγράψει και δεν επιδέχεται αυτό καμία αμφισβήτηση. ‘Ηταν εκείνα, που πίστεψαν και συντήρησαν το όνειρο, τραγουδώντας «και ξανά, ξανά θα γίνεις Βασίλισσα», στα… σχολικά γήπεδα των μικρότερων κατηγοριών. Και ήταν-είναι εκείνα, που στήριξαν το όραμα της διοίκησης της αναγέννησης του Τμήματος και η ομάδα Μπάσκετ έγινε «Βασίλισσα ξανά», και στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη και στην Υφήλιο.

Αισθάνομαι την υποχρέωση και την ιστορική ευθύνη να παραδώσω την Ομάδα εκεί, που πραγματικά ανήκει, στο λαό της, και σε καλύτερη κατάσταση απ’ αυτή που την παρέλαβα.

Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Για τα ομορφότερα, που έρχονται. Πάντα με γνώμονα τα ιδανικά και τις διαχρονικές αξίες του συλλόγου μας».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από