«Λευκή επιταγή στον Σλούκα η ΤΣΣΚΑ, το αβαντάζ ο Ολυμπιακός»

«Λευκή επιταγή στον Σλούκα η ΤΣΣΚΑ, το αβαντάζ ο Ολυμπιακός»

Τούρκικο δημοσίευμα κάνει λόγο για προσέγγιση προς την πλευρά του Έλληνα γκαρντ ο οποίος βέβαια ελέω προσωπικών θεμάτων σκέφτεται την Ελλάδα.

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βάζει στο παιχνίδι της απόκτησης του Κώστα Σλούκα δημοσίευμα από την Τουρκία, τονίζοντας ότι οι Ρώσοι του δίνουν λευκή επιταγή για να υπογράψει, όμως εκείνος σκέφτεται πιο σοβαρά τον Ολυμπιακό.

Όπως τονίζεται λοιπόν στην τούρκικη milliyet βασιζόμενη σε ελληνικά δημοσιεύματα, ο Σλούκας έχει προτάσεις τόσο από την Φενέρμπαχτσε (1,8 εκατομμύρια τον χρόνο), τόσο από τον Ολυμπιακό (1,6 εκατομμύρια) τόσο και από την Μπαρτσελόνα (2 εκατομμύρια) ετησίως.

Παράλληλα λοιπόν και βασιζόμενη σε αυτά τα ρεπορτάζ, η Milliyet γράφει 

«Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε της Εφές και κατέκτησε την Ευρωλίγκα και.. αναφέρεται πως θέλει τον Έλληνα μπασκετμπολίστα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Ρώσοι έχουν συνομιλήσει με την μεριά του Σλούκα και του προσφέρουν λευκή επιταγή για τον παίκτη».

Συνεχίζοντας λοιπόν το δημοσίευμα, που στηρίζεται σε όσα γράφονται στην χώρα μας, τονίζει ότι: «Όπως έχει γραφτεί εάν ο Σλούκας συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα γίνει μέχρι το 2022 και θα έχει κερδίσει πάνω από 5 εκατομμύρια αυτήν την περίοδο. Μπορεί η πρόταση της ελληνικής ομάδας να είναι η χαμηλότερη από τις υπόλοιπες, όμως ο παίκτης έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του, κάτι που είναι και το μεγάλο αβαντάζ των Ερυθρόλευκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ