Προτεραιότητα η παραμονή Ματσιούλις στην ΑΕΚ

Προτεραιότητα η παραμονή Ματσιούλις στην ΑΕΚ

Με τη σύμφωνη γνώμη του Ηλία Παπαθεοδώρου η ΑΕΚ φουλάρει για να κρατήσει και τη νέα χρονιά στο ρόστερ της τον Γιόνας Ματσιούλις.

Τα τυπικά μένουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Ηλία Παπαθεοδώρου με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να έχει πιάσει ήδη δουλειά.

Η δημόσια τοποθέτηση του Μάκη Αγγελόπουλου νωρίτερα το απόγευμα, άνοιξε τον δρόμο για τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και στο ΟΑΚΑ σήμερα όπου είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Εκεί φαίνεται πως κατέστη σαφές απ’ όλες τις πλευρές πως μια από τις προτεραιότητες για τη νέα χρονιά είναι η παραμονή του Γιόνας Ματσιούλις. Η προσφορά του στην ομάδα φάνηκε με το πόσο κόστισε η απουσία του όταν τραυματίστηκε και στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Ο Λιθουανός ο οποίος με δηλώσεις του είχε δείξει πολύ θετικός στο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, αναμένεται να έχει αποθεραπευτεί πλήρως με την έναρξη της προετοιμασίας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τον θέλει και του χρόνου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ