Ολυμπιακός: Ανέβασε την προσφορά για τον Σλούκα! 

Ολυμπιακός: Ανέβασε την προσφορά για τον Σλούκα! 

Τον θέλει η ομάδα του Πειραιά και το δείχνει και με το παραπάνω, ανεβάζοντας κι άλλο την προσφορά της προς τον Έλληνα γκαρντ της Φενέρ.

Με κάθε τρόπο δείχνει ο Ολυμπιακός ότι θέλει τον Κώστα Σλούκα. Οι Ερυθρόλευκοι βλέποντας πως οι μνηστήρες για την υπογραφή του Ελληνα γκαρντ αυξάνονται και με το παραπάνω, με την Μακαμπι Τελ Αβίβ να είναι η τελευταία που έχει προσεγγίσει την πλευρά του, προχώρησε σε νέα πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ανέβασε την προσφορά της δίνοντας του ένα ποσό κοντά στα 5.5 εκατομμυρία ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Η πλευρά του Ελληνα γκαρντ έχει κάνει σαφές ότι πρώτα θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την Φενέρμπαχτσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, χωρίς βέβαια να έχει αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Σήμερα παίζει τον 6ο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος απέναντι στην Εφές και προέχει η ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη νυν του ομάδα.

Σίγουρα καταλαβαίνει πως ο Ολυμπιακός έχει φτάσει το ταβάνι του και παράλληλα δεν αφήνει την υπόθεση του. Η απόφαση του θα δοθεί όπως όλα δείχνουν με το πέρας των αγώνων με την Φενέρμπαχτσε, την ώρα που παραμονεύουν εκτός από τους Ερυθρολεύκους ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ