Το 1ο Business Forum της ΚΑΕ Άρης (pics)

Το 1ο Business Forum της ΚΑΕ Άρης (pics)

Kαλεσμένος ο Βασίλης Σκουντής και θέμα το σύγχρονο sports marketing.

Το πρώτο της Business Forum για το sports marketing οργάνωσε η ΚΑΕ Άρης στο Nick Galis Hall.

Καλεσμένος ομιλητής ήταν ο Βασίλης Σκουντής, ενώ στην παρουσίαση συμμετείχαν ο πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου, ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Γουλιέλμος και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας Άκης Παρταλίδης.

Περίπου 50 εκπρόσωποι εταιριών βρέθηκαν στην εκδήλωση και παρακολούθησαν τη διάλεξη για τους τρόπους που μπορούν να διαφημιστούν μέσω του μπάσκετ και συγκεκριμένα του Άρη.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται το 1ο ARIS Business Forum που πραγματοποιείται στο “Nick Galis Hall” και έχει ως σκοπό την οριοθέτηση των στόχων του Sports Marketing της “νέας εποχής”.

Τον λόγο πήραν αρχικά ο Μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου, οι οποίοι καλωσόρισαν τους εκπροσώπους των εταιρειών που παρίστανται στην εκδήλωση. Ακολούθησε η τοποθέτηση του δημοσιογράφου, Βασίλη Σκουντή και το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του υπευθύνου Marketing της Κ.Α.Ε, Άκη Παρταλίδη, για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Ελληνική Basket League να μετατραπεί σε ένα επικερδές “προϊόν” για τους χορηγούς και τα clubs, προσφέροντας προσωποποιημένες και διαδραστικές υπηρεσίες».

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 1ο ARIS Business Forum που πραγματοποιείται στο «Nick Galis Hall» και έχει ως σκοπό την…

Δημοσιεύτηκε από ARIS B.C. στις Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ