Και τι γίνεται μετά το «όχι» του Σλούκα;

Και τι γίνεται μετά το «όχι» του Σλούκα;

Η επανένωση του Ολυμπιακού και του Έλληνα γκαρντ δεν πραγματοποιήθηκε και οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν να ψάξουν τον παίκτη που θα θωρακίσει την περιφέρειά τους.

Το σίριαλ του Κώστα Σλούκα είχε αρνητική εξέλιξη και πάλι για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι του έδειξαν ότι το θέλουν περισσότερο από ποτέ. Με κάθε τρόπο η ομάδα του Πειραιά του έκανε σαφές ότι του δίνει τα.. κλειδιά για την επόμενή της μέρα. Με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (συνολικές καθαρές αποδοχές γύρω στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ), με την συνεχή πίεση προς το μέρος του και προς τον εκπρόσωπό του, την ώρα βέβαια που το όλο background της ομάδας να είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον επαναπατρισμό του.

Τελειώνει η ζωή για τους Ερυθρόλευκους μετά το «ΟΧΙ» του Σλούκα; Την απάντηση την ξέρετε και η ερώτηση ήταν ρητορική.

Ο Ολυμπιακός εννοείται είχε και plan b σε περίπτωση που ο Έλληνας γκαρντ είναι αρνητικός για την επιστροφή του στην Ελλάδα.  Τα ζητούμενα πάντως είναι δύο.

Θα καταθέσει την ίδια πρόταση που έκανε στον «Σλου» στον βασικό του πλέι μέικερ; Ή θα προτιμήσει να μοιράσει (όχι αναγκαστικά ισόποσα) τα συγκεκριμένα λεφτά για να πάρει δύο παίκτες;

ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

Σίγουρα στην αγορά υπάρχουν αθλητές που θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και ταιριάζουν στα αγωνιστικά θέλω του Ολυμπιακού. Αντέχει όμως το.. πορτοφόλι των Ερυθρόλευκων; Είναι δεδομένα δύσκολο να διαθέσει η ομάδα του Πειραιά το ίδιο ποσό για έναν ξένο παίκτη. Ο Ντέιβιντ Μπλατ τρέφει τεράστια εκτίμηση στο πρόσωπο του Μπράντλεϊ Ουοναμέικερ, ο οποίος αφήνει μία και καλή το όνειρο του ΝΒΑ και ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Μετά το άκουσμα της άρνησης του Σλούκα προς τον Ολυμπιακό, υπάρχει μία φημολογία που δεν την επιβεβαιώνει καμία από τις εμπλεκόμενες μεριές, ότι οι Ερυθρόλευκοι του έχουν καταθέσει πρόταση. Είναι ένας παίκτης που αρέσει, όμως δεν είναι εύκολο να τον κλείσεις χωρίς να καταθέσεις ένα δυνατό ποσό. Στην ίδια ακριβώς εξίσωση χωράει και το όνομα του Μάλκολμ Ντιλέινι. Η… καψούρα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος απέχει καιρό από το υψηλό επίπεδο, αλλά όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει σε όποιον αποσπάσει την υπογραφή του. Αμφότεροι είναι αθλητές που χρειάζεται η υπέρβαση στιλ… Σλούκα για να τους ντύσει στα Ερυθρόλευκα. Ιδιες ακριβώς περιπτώσεις είναι αυτές των Ερτέλ και Κοζέρ, οι οποίοι παίζουν μεταξύ τους στην Ισπανία, με τον δεύτερο πάντως, να είναι ένας αθλητής που ταιριάζει πολύ στην ομάδα των Πειραιωτών.

Ο ΜΙΛΟΣ, Ο ΧΕΝΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟ

Γενικότερα ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει μία τεράστια λίστα με ονόματα στα χέρια του και έχει δώσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού τις προτιμήσεις του. Εχει αποδείξει όσα χρόνια είναι στους πάγκους, ότι δύσκολα κινείται για παίκτες που θα φέρουν ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας που προπονεί. Η περίπτωση πάντως του Μίλος Τεόντοσιτς μόνο αδιάφορο θα τον άφηνε υπό προϋποθέσεις. Ο Σέρβος γκαρντ είναι ανενεργός εδώ και καιρό, είναι αδιαμφισβήτητη η ποιότητά του και είναι από τα αγαπημένα παιδιά της ερυθρόλευκης κερκίδας. Μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό την ώρα που η ΤΣΣΚΑ παραμονεύει  για γκαρντ της αξίας του; Δύσκολο..

Στον Πειραιά κοιτούν διακριτικά παίκτες και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον Μπλατ να είναι  άριστος γνώστης της αγοράς, ενώ έχει τις κεραίες του και στην Κίνα, αφού η αλλαγή στα συμβόλαια των ξένων, αναγκάζουν τους Αμερικανούς να μπαίνουν σε σκέψεις και να ψάχνουν την ησυχία της Ευρώπης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/06) έμεινε ελεύθερος ο Πιέρια Χένρι, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει πέρσι στον Ολυμπιακό. Τα… τερτίπια του μάνατζέρ του όμως, συν το γεγονός πως είχε στο περίμενε την ομάδα του Πειραιά, έκανε έξαλλο τον Μπλατ και με προσωπική του… διαταγή, αποφάσισε να σταματήσουν οι συζητήσεις μαζί του. Ο πρώην γκαρντ της Ούνιξ Καζάν είναι πλέον ελεύθερος, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι ταλαιπώρησε και με το παραπάνω τον Πρίφτη με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τα πειθαρχικά παραπτώματα που ήταν ως ένα σημείο καθημερινότητά του. Πολύ δύσκολα θα κοιτάξει την περίπτωσή του ο τεχνικός των Πειραιωτών καθώς είναι και ενήμερος για την περίπτωσή του.

Οσο για το τελευταίο πλάνο; Δεν θα είναι απίθανο, με τη δεδομένη παραμονή του Γκος, ο Ολυμπιακός να στηρίξει τον Αμερικανό γκαρντ στον άσο, να φέρει έναν ακόμα παίκτη του κασέ του και να «χρυσώσει» τον γκαρντ-φόργουορντ που έχε σκοπό να αποκτήσει εξάλλου. Με άλλα λόγια να «σπάσει» τα λεφτά που θα έδινε στον Σλούκα, δια του δύο, και να προσεδαφίσει στην Ελλάδα δύο αθλητές, προσφέροντας βάθος και ποιότητα στην ομάδα. Ήδη οι μηχανές του Ολυμπιακού έχουν πάρει μπρος, κακά τα ψέματα, οφείλουν να ξεκινήσουν τις ανανεώσεις, εκκαθαρίσεις και ανακοινώσεις, με την υπόθεση του Σλούκα να αφήνει σίγουρα κατάλοιπα, με την κατάσταση να είναι αναστρέψιμη στο κομμάτι της ενίσχυσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ