«Ο Γουίλιαμς – Γκος ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό» (pic)

«Ο Γουίλιαμς – Γκος ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από την Λιθουανία, ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ρόστερ του Ολυμπιακού φέρεται να εξέφρασε στους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Αντρέι Σαζόνοφ σε ανάρτησή του στα social media.

Όπως τονίζει λοιπόν ο Λιθουαός: «Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει την επιλογή να τερματίσει το συμβόλαιό του μέχρι τις 10 Ιουλίου. Ο Γκος παραμένει πρώτος στόχος της Ζαλγκίρις».

https://twitter.com/Andrej_Sazonov_/status/1142838555473010688

Βέβαια ο Γκος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με δύο πρώτα χρόνια να είναι κλειστά και στον τελευταίο να υπάρχει οψιόν για να φύγει από την ομάδα του Πειραιά.

Η φήμη αναφορικά με το ενδιαφέρον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον Αμερικανό γκαρντ υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα, όμως όπως τονίζουν από την μεριά των Ερυθρόλευκων, δεν έχει εκφράσει καμία επιθυμία για να αποχωρήσει από το ΣΕΦ.

Ο 24χρονος γκαρντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια στη Ευρωλίγκα, έχοντας μέσο όρο 9.2 πόντους με 42.1% σε δίποντα, 37% σε τρίποντα και 82.7% στις βολές, ενώ παράλληλα είχε 2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.4 λάθη. Στο πρωτάθλημα έπαιξε σε 23 ματς, έχοντας μέσο όρο 11.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ