Ολυμπιακός: Προχωράει η υπόθεση του Τίμα

Ολυμπιακός: Προχωράει η υπόθεση του Τίμα

Πρόσφορο το έδαφος για τους Ερυθρόλευκους αναφορικά με την αποδέσμευση του Λετονού φόργουορντ που θέλει να παραμείνει παίκτης της Χίμκι.

Εβδομάδα αποφάσεων είναι αυτή που διανύουμε για τον Ολυμπιακό, καθώς εκκρεμούν σοβαρές υποθέσεις αναφορικά με το ρόστερ των Ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν.

Οι υποθέσεις αρχικά που πρέπει να τεθούν υπό συζήτηση είναι αυτές του Δημήτρη Αγραβάνη και του Γιώργου Μπόγρη, με τους δύο Έλληνες διεθνείς να έχουν οψιόν στο συμβόλαιό τους και την ομάδα του Πειραιά να καλείται μέχρι το τέλος του μήνα να αποφασίσει εάν τους κρατήσει ή θα τους αφήσεις ελεύθερους.

Αμφότεροι έχουν προτάσεις στα χέρια τους, όμως κοινή τους πρόθεση είναι να παραμείνουν κάτοικοι ΣΕΦ. Σίγουρα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους Αγραβάνη και Μπόγρη.

Την ίδια ώρα στην τελική.. ευθεία φαίνεται να βρίσκεται η αποδέσμευση του Γιάνις Τίμα από τον Ολυμπιακό. Ο Λετονός φόργουορντ έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τους Ερυθρόλευκους και να συνεχίσει την καριέρα του στην Χίμκι, με την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός στα μέσα της περιόδου.

Έχει δέσει στην Μόσχα, ενώ παράλληλα νιώθει ότι δεν τα… βρήκε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο αγωνιστικό κομμάτι. Εδώ και μερικές ημέρες είναι στην χώρα μας και απολαμβάνει τον ήλιο της Ελλάδας και τις παραλίες της μαζί με την οικογένειά του και τον μικρό γιό του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα του δώσει την ελευθέρας του με την Χίμκι ουσιαστικά να καλύπτει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Έτσι οι Πειραιώτες θα ξεφορτωθούν ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα διαθέσουν, με τις δύο πλευρές να είναι θετικές σε αυτό το σενάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ