«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μάλκομ Τόμας» (pic+vids)

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μάλκομ Τόμας» (pic+vids)

Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της Χίμκι, φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Την περίπτωση του Μάλκομ Τόμας, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Ρωσία με τα χρώματα της Χίμκι, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε «τιτίβισμά» του Λιθουανός δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέι Σαζόνοφ, αναφέρει ότι ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού ως μία πολύ καλή εναλλακτική λύση, που μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Μάλκομ Τόμας, ο οποίος είναι μια περίπτωση Κάιλ Χάινς, καθώς αγωνίζεται ως σέντερ, αλλά έχει ύψος μόλις 2.06 μ., έμεινε ελεύθερος και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Μάλκομ Τόμας για backup του βασικού σέντερ. Ο Τόμας τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Χίμκι, ενώ πλέον είναι ελεύθερος», αναφέρει χαρακτηριστικά στο… τιτίβισμά του ο Αντρέι Σαζόνοφ.

Ο 31χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 αγώνες της Ευρωλίγκας, έχοντας μέσο όρο 20:35 λεπτά συμμετοχής και 8.6 πόντους με 66.7% στο δίποντο, 31.6% στο τρίποντο και 67.2% στις βολές. Παράλληλα, είχε 5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 0.8 κλεψίματα.

Εκτός από την Χίμκι, στο παρελθόν ο Μάλκομ Τόμας μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τις φανέλες των Σαν Αντόνιο Σπερς, Σικάγο Μπουλς, Γιούτα Τζαζ και Φιλαδέλφεια 76ers.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=SrtSYElPjuc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ