Ο Α.Σ. Άρης για τη γενική συνέλευση της ΚΑΕ

Ο Α.Σ. Άρης για τη γενική συνέλευση της ΚΑΕ

Ο Ερασιτέχνης Άρης έβγαλε διευκρινιστική ανακοίνωση για το δικαίωμα συμμετοχής των μελών του.

Η έκτακτη γενική συνέλευση του Α.Σ. Άρης με θέμα την κατάσταση του μπασκετικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη (03/07).

Μέσω ανακοίνωσης ο Ερασιτέχνης διευκρίνισε πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του, που έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί όλα τα μέλη του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 3/07/2019 και ώρα 20:00 στο ‘NICK GALIS HALL’ που σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος.

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αυστηρά μόνο τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα ή θα εγγραφούν έως και τη μέρα της Συνέλευσης.

Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ ,έως και την ημέρα της Συνέλευσης, μπορούν να πραγματοποιηθούν :

με τη φυσική παρουσία του μέλους στη γραμματεία του ΑΣ ΑΡΗΣ στο γήπεδο Κλέανθης Βικελίδης , επί της οδού Αλκμήνης (Θύρα 7) στον 2ο όροφο , καθημερινά από τις 09:30 έως και 15:30

με τη φυσική παρουσία του μέλους στο γραφείο του ΑΣ ΑΡΗΣ στο γήπεδο Κλέανθης Βικελίδης , επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην γραφεία ΚΜΑ) καθημερινά από τις 10:00 έως 18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης , παρακαλούνται τα μέλη τα οποία δεν είναι οικονομικώς τακτοποιημένα ή θέλουν να εγγραφούν να τακτοποιήσουν εγκαίρως τη συνδρομή τους ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις και να διεξαχθεί ομαλά η Συνέλευση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ