Μαρίνκοβιτς για Ολυμπιακό: «Έχω επιλογές, θα δούμε…»

Μαρίνκοβιτς για Ολυμπιακό: «Έχω επιλογές, θα δούμε…»

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς παραδέχθηκε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», όμως έκανε σαφές πως δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Βάνια Μαρίνκοβιτς αναφορικά με το μέλλον του. Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του νεαρού γκαρντ της Παρτιζάν συνδέθηκε έντονα με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο μάλιστα να αποκαλύπτει πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, το γεγονός πως επιλέχθηκε στο draft του NBA από τους Σακραμέντο Κινγκς εκτόξευσε τη φήμη του τόσο στην Ευρώπη όσο και στο NBA, γεγονός που προκάλεσε πλήθος συλλόγων να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Πάντως, ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του.

«Δεν ξέρω κάτι ακόμα. Υπάρχουν αρκετές επιλογές και θα δούμε… Έχει αναφερθεί αυτό (το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού)… Τώρα, δεν έχω πολλά να σας πω για μπάσκετ. Αυτήν την στιγμή, θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και τους φίλου μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος γκαρντ, στην ιστοσελίδα «mozzartsport.com».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ