Ολυμπιακός: Εν αναμονή των εξελίξεων των προσφυγών στο ΑΣΕΑΔ

Ολυμπιακός: Εν αναμονή των εξελίξεων των προσφυγών στο ΑΣΕΑΔ

Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν το επόμενο χρονικό διάστημα τις αποφάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών.

Στον Ολυμπιακό έχουν από την πρώτη στιγμή τονίσει ότι η νομιμότητα είναι το «Α και το Ω» της ομάδας και έτσι προχωρούν τόσα χρόνια στην ομάδα, από την στιγμή που οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ανέλαβαν τις τύχες της.

Αυτήν την περίοδο λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ΑΣΕΑΔ και τις δύο τελευταίες προσφυγές τους.

Στην πρώτη αφορούσε σε αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός να κηρυχτεί παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας και η δεύτερη η οποία αφορούσε τον υποβιβασμό του.

Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι ότι οι Πειραιώτες αναμένουν τις επόμενες ημέρες (ίσως και την Παρασκευή) τις αποφάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Πολύ σύντομα δηλαδή..

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι πραγματικά θα συμβεί, αφού υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, και με την Αδριατική Λίγκα να δείχνει αρνητική στην αναδιάρθρωση της άρα και την είσοδό των Πειραιωτών σε αυτή, ο Ολυμπιακός είναι στην Α2.

Την ίδια ώρα στην Βαρκελώνη πραγματοποιείται το boarding της Ευρωλίγκας, με την ομάδα του Πειραιά να εκπροσωπείται σε αυτό από τον Γιώργο Σκινδήλια και τον Νίκο Λεπενιώτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ