Επίσημο: Τέλος από τον Προμηθέα ο Σαλούστρος (pic)

Επίσημο: Τέλος από τον Προμηθέα ο Σαλούστρος (pic)

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας, ο Χρήστος Σαλούστρος αποτελεί παρελθόν από τον Προμηθέα Πάτρας, με την ομάδα να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας.

Παρελθόν αποτελεί και τυπικά από τον Προμηθέα Πάτρας ο Χρήστος Σαλούστρος, καθώς η φιναλίστ της Basket League ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 29χρονος γκαρντ ήταν από το 2017 στην ομάδα της Πάτρας και μετά από δύο χρόνια αποχωρεί κατά πάσα πιθανότητα για το Περιστέρι.

Με τον Προμηθέα ο Σαλούστρος έζησε ιστορικές στιγμές, καθώς φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του ο σύλλογος συμμετείχε με επιτυχία στην Ευρώπη και το FIBA Champions League, ενώ έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που έπαιξε τελικό πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Χρήστο Σαλούστρο.

Ο Χρήστος αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια στον Προμηθέα και κέρδισε τόσο με την αγωνιστική του παρουσία, την ποιότητα και το πάθος που τον διέκρινε στο παρκέ, όσο και με τον χαρακτήρα εντός κι εκτός γηπέδου μια θέση στην καρδιά όλων των φίλων της ομάδας, ενώ συνέδεσε τ’ όνομα του με τις χρονιές της καταξίωσης του Προμηθέα, συμμετέχοντας ενεργά στην πορεία προς την τετράδα και την ευρωπαϊκή έξοδο τη σεζόν 2017-18 και το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι και την πρόκριση και συμμετοχή στον Τελικό της Basket League, τη σεζόν 2018-19.

Επιπλέον, ως αθλητής του Προμηθέα Πάτρας κλήθηκε και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, εκπροσωπώντας επάξια τον Προμηθέα, την Πάτρα και την Ελλάδα με τα εθνικά μας χρώματα. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα, θα τον θεωρούμε πάντοτε μέλος της Oικογένειάς μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ