Ο Χολαργός αποφασίζει ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του

Ο Χολαργός αποφασίζει ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του

Ο Χολαργός αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League, δίνοντας το ΑΦΜ του, έτσι την 1η Ιουλίου στο ΔΣ θα αποφασιστεί ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει τη θέση του.

Ο Χολαρχός παρότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε συμμετείχε στα play-offs της Basket League αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ και πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις, αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία τη σεζόν που έρχεται, δίνοντας τη θέση του σε κάποια άλλη ομάδα που θα την θέλει.

Μάλιστα οι προσφορές για την εξαγορά του ΑΦΜ της ΚΑΕ ήταν αρκετές, με την ομάδα να βγάζει ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο όπου οι άνθρωποι του συλλόγου θα αποφασίσουν σε ποιον θα δοθεί η θέση.

Αναλυτικά όσα έλεγε στην ανακοίνωση του ο Χολαργός:

«Η ΚΑΕ Χολαργός ολοκλήρωσε τις επαφές με τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για να πάρουν την θέση της στην Betshop Basket League. Την Δευτέρα (1 Ιουλίου) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ θα συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει σε ποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες θα παραχωρήσει την θέση της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ