«Εμφύλιος» για τον Μπράντον Πολ

«Εμφύλιος» για τον Μπράντον Πολ

Ο 28χρονος γκαρντ είναι στα υπόψιν των «αιωνίων» οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του αλλά κοιτάζουν και άλλους παίκτες.

Ο Μπράντον Πολ επέστρεψε στην ελληνική ειδησεογραφία, καθώς ο εκπρόσωπός του τον πρότεινε τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Παναθηναϊκό.

Στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» έχει προταθεί ο 28χρονος γκαρντ και ήδη έχει γίνει μια διερευνητική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ούτε το προχωρημένο, ούτε πολύ περισσότερο δε συμφωνία, με την πλευρά του παίκτη.

Ο Πεδουλάκης εξάλλου θέλει να μελετήσει πολλές άλλες περιπτώσεις παικτών που του έχουν προταθεί και μετά να καταλήξει.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» δεν αρνούνται το ενδιαφέρον για τον Πολ, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνουν ότι είναι κοντά στην απόκτησή του μέχρι αυτή την ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός ήταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στους Σαν Αντόνιο Σπερς, έχοντας αυξημένο ρόλο τη σεζόν 2017-18, παίζοντας 65 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 2 ήταν βασικός.

Τη δεύτερη χρονιά, ο ρόλος του ήταν περιορισμένος, καθώς αγωνίστηκε περισσότερο στους Όστιν Σπερς και τελικά τον Ιανουάριο αποχώρησε με προορισμό την Κίνα και συγκεκριμένα στη Ζεϊγιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ