Χωρίς Θανάση οι Μπακς στο Summer League

Χωρίς Θανάση οι Μπακς στο Summer League

Παναθηναϊκός και Πεδουλάκης «δίνουν μάχη» για να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν το ρόστερ τους ενόψει του Summer League και σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Το συμβόλαιό του Θανάση Αντετοκούνμπο με τον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί και o Ελληνας φόργουορντ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο Summer League.

Τελικά τα «ελάφια» ανακοίνωσαν τη λίστα με τους παίκτες χωρίς τον Θανάση. Επίσης δεν μπορούσε να συμμετάσχει στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, καθώς έχει υποχρεώσεις εντός των συνόρων όταν το τουρνουά θα έχει ήδη ξεκινήσει και δεν θα μπορούσε να προστεθεί σε κάποιο ρόστερ με καθυστέρηση μιας εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει εδώ και δυο ημέρες επαφές με τον παίκτη, ώστε να τον πείσει για το νέο πρότζεκτ που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο 55χρονος τεχνικός έχει έρθει σε επαφή μαζί του και έχει επιδιώξει να του εξηγήσει τι ακριβώς ζητάει από αυτόν και κυρίως να του δείξει πόσο σημαντικός είναι για τον τρόπο λειτουργίας της νέας ομάδας που θέλει να φτιάξει.

Ο Θανάσης είναι αλήθεια πως με τον Ρικ Πιτίνο δεν ήταν ευχαριστημένος ούτε από το ρόλο του, ούτε από το χρόνο συμμετοχής του και ήθελε να αποχωρήσει. Ωστόσο τώρα πλέον το σκέφτεται και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ