Οικονομική διαφορά με Στρέλνιεκς

Οικονομική διαφορά με Στρέλνιεκς

Ο Πεδουλάκης θέλει τον Λετονό στο ΟΑΚΑ, αλλά ακόμα υπάρχει σημαντική απόσταση στα χρήματα.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποτελεί τον παίκτη που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της περιφέρειάς τους και προσπαθούν να τον φέρουν στο ΟΑΚΑ, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ που διαβάσατε έγκυρα και έγκαιρα από το «10».

Ο Λετονός γκαρντ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο… στόχαστρο του «τριφυλλιού», που μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις μαζί του για να τον δελεάσει και να τον ντύσει στα «πράσινα».

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέβασε την προσφορά της στις 850 χιλ ευρώ με τον παίκτη ωστόσο να ζητά ένα εκ ευρώ και αυτή η οικονομική διαφορά δεν μπορεί να «γεφυρωθεί» εύκολα. Ωστόσο ο παίκτης αρέσει πολύ στον Πεδουλάκη και στο «τριφύλλι» θα κάνουν κάθε προσπάθεια για να βρουν τη «χρυσή τομή».

Ο Λετονός γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, αφού αγωνίστηκε την τελευταία διετία με επιτυχία στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Στρέλνιεκς θεωρείται ένας από τους πιο σταθερούς ξένους που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στους «ερυθρόλευκους», ενώ πέρσι μέτρησε 8,8 πόντους και 2 ασίστ μ.ο στην Ευρωλίγκα, με εξαιρετικά ποσοστά (53,7% στο δίποντο, 45,9% στο τρίποντο, 86,8% στις βολές).

Αυτό άλλωστε ήταν και ένα σημαντικό στοιχείο που έφερε και την θετική εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη, αφού ο Στρέλνιεκς μπορεί να σουτάρει καλά, να βοηθήσει στις αποστάσεις αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Στο μεταξύ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει η Χίμκι και η Βαλένθια, που έχουν καταθέσει καλύτερες οικονομικές προτάσεις από τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ