«Ζόρια» με Θανάση!

«Ζόρια» με Θανάση!

Ο Αντετοκούνμπο ζήτησε συγκεκριμένο ρόλο και χρήματα από τον Παναθηναϊκό, που το ξανασκέφτεται

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποτελεί για τον Αργύρη Πεδουλάκη μια από τις βασικές προτεραιότητες, ώστε να σχεδιάσει την νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.

Αφενός επειδή είναι Έλληνας παίκτης και αφετέρου επειδή έχει όλα τα χαρακτηριστικά με τα οποία μπορεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού να στήσει κυρίως το αμυντικό του πλάνο.

Από την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης άλλωστε εξαρτάται και το αν θα πάρει ξένο παίκτη στη θέση του ο Πεδουλάκης ή αν θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του στον καταρτισμό του ρόστερ.

Ωστόσο ο Αντετοκούνμπο ζήτησε αφενός πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής και κυρίως να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο για τον Παναθηναϊκό προέκυψε από τις οικονομικές του απαιτήσεις, οι οποίες «σκαρφάλωσαν» από τις 350 χιλ. στις 600 για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Η διαφορά ασφαλώς είναι τεράστια και πολύ δύσκολα θα «γεφυρωθεί», αν και στον Παναθηναϊκό επιμένουν πως μπορούν να διαπραγματευθούν μαζί του δείχνοντάς του πως τον θέλουν, αλλά μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους πράσινους όχι μόνο το οικονομικό, αλλά το γεγονός ότι ο παίκτης ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα και στο αγωνιστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ