Στο στόχαστρο της ΑΕΚ οι Μποχωρίδης και Κακλαμανάκης

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ οι Μποχωρίδης και Κακλαμανάκης

Τις περιπτώσεις των Λευτέρη Μποχωρίδη και Δημήτρη Κακλαμανάκη φαίνεται πως εξετάζει η «Ένωση» προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά τον ελληνικό της κορμό.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους κύριους στόχους του Ηλία Παπαθεοδώρου και των συνεργατών του είναι η ενίσχυση του ελληνικού κορμού.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα με σχετικό ρεπορτάζ «Η Ώρα των Σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας στο στόχαστρο τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Παρά το γεγονός πως ο πρώτος εμφανιζόταν πριν από λίγες ημέρες ως μια ανάσα από τον Προμηθέα, το γερό μπάσιμο της ΑΕΚ για την απόκτησή του φαίνεται πως έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Δημήτρη Κακλαμανάκη από το Λαύριο. Ο 24χρονος είχε συνδεθεί έντονα το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό, όμως αποδείχθηκε πως η μετακίνησή του στον Πειραιά δεν ήταν τόσο κοντά όσο έδειχνε.

Βάσει των τελευταίων εξελίξεων, η ΑΕΚ θέλησε να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις, όμως το οικονομικό χάσμα που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών διατηρεί ακόμα δύσκολη τη μεταγραφή του υψηλόσωμου σέντερ στους «κιτρινόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ