Κράτησε τον Λάνγκστον Χολ ο Προμηθέας Πάτρας

Κράτησε τον Λάνγκστον Χολ ο Προμηθέας Πάτρας

Παίκτης του Προμηθέα Πάτρας θα συνεχίσει να είναι ο Λάνγκστον Χολ, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη.

Κάτοικος Πάτρας θα συνεχίσει να είναι ο Λάνγκστον Χολ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Προμηθέα να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 28χρονος γκαρντ ήταν από τους καλύτερους στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε την περσινή σεζόν η ομάδα του Μάκη Γιατρά, με τον Έλληνα τεχνικό να ζητά την παραμονή του παίκτη και την διοίκηση να μην του χαλά το χατήρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Langston Hall και για την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-20. Ο 28χρονος guard, που πρωταγωνίστησε με τη φανέλα του Προμηθέα τόσο στην Betshop.gr Basket League, όσο και στο Basketball Champions League κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 2η χρονιά.

Ο Λάνγκστον Χολ αγωνίστηκε συνολικά σε 28 παιχνίδια του πρωταθλήματος, σκοράροντας κατά μέσο όρο 7,9 πόντους ανά αγώνα και είχε 4,1 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 0,8 κλεψίματα και 9,6 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Μάλιστα, στα play-off μέσω των οποίων ο Προμηθέας κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Basket League ο Χολ αναδείχθηκε 3ος σκόρερ, 2ος σε αξιολόγηση και ήταν 1ος σε ασίστ, εύστοχα τρίποντα και ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (51,4%) για την ομάδα της Πάτρας, ενώ αξίζει ν’ αναφερθεί πως είναι ο παίκτης του Προμηθέα που αναδείχθηκε περισσότερες φορές (5) MVP της ομάδας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ