«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νάναλι» (pic)

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νάναλι» (pic)

Σύμφωνα με… τίτιβισμα στα social media, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό για δύο χρόνια ύψους 1.8 εκατ. ευρώ, με τον ίδιο ωστόσο να αξιώνει 2.2 εκατ. ευρώ – Στο πράσινο… κάδρο ο Ματ Τζάνινγκ.

Ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να αποκτήσει παίκτες πρώτης γραμμής, που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ενας από τους παίκτες που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία είναι χωρίς αμφιβολία και ο Τζέιμς Νάναλι, στον οποίο ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με… τιτίβισμα στα social media, οι Πράσινοι προσφέρουν στον πολύπειρο Αμερικανό φόργουορντ διετές συμβόλαιο συνολικών απολαβών 1.8 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να ζητάει περί τα 2.2 – 2.3 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τους Πράσινους, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω… τιτίβισμα, να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως ο Ματ Τζάνινγκ της Μπασκόνια.

Ο Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Αρμάνι, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Φενέρ, Μακάμπι Ασντόντ και Εστουδιάντες. Ο 28χρονος έχει αγωνιστεί επίσης στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τις φανέλες των Ατλάντα Χοκς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αλλά και Χιούστον Ρόκετς.

Δείτε το… τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ