Γκίκας: «Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να ζει υπό πίεση»

Γκίκας: «Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να ζει υπό πίεση»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νίκος Γκίκας, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας λέγοντας πως η «ένωση» αναγκάζεται να ζει υπό πίεση.

Ο Νίκος Γκίκας είναι πια και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, με τον Έλληνα γκαρντ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της «ένωσης». Αρχικά μίλησε για την περίοδο που τον είχαν προσεγγίσει οι «κιτρινόμαυροι», ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει μάθει να ζει υπό πίεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Γκίκας:

«Ήταν της μοίρας μου γραφτό να έρθω στην ΑΕΚ. Μπορεί να μην έγινε πριν από έξι χρόνια (σ.σ. είχε δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ της Α2), ωστόσο, έγινε τώρα και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ ήταν ντέρμπι. Πάντα είχα κίνητρο να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Θεωρώ, ότι έδωσα ό,τι μπορούσα στην πρώην ομάδα μου. Τώρα είμαι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Σκοπός της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί. Ξέρω ότι υπάρχει πίεση. Είναι αναγκασμένη να ζει (η ΑΕΚ) υπό πίεση. Όταν έρχεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, για μένα προσωπικά, «παντρεύεσαι» τις ευθύνες και πρέπει να ανταπεξέλθεις.

Αυτή είναι η διαφορά της μεγάλης ομάδας, από μία άλλη ομάδα. Η χρονιά που κατέκτησε τα δύο τρόπαια (BCL & Κύπελλο Ελλάδας) θεωρώ ότι ήταν η πιο επιτυχημένη. Είχε φανταστική ομάδα η ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ