Ραζνάτοβιτς: «Ο Ντένμον ανανέωσε με τους Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς» (pic)

Ραζνάτοβιτς: «Ο Ντένμον ανανέωσε με τους Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς» (pic)

Ο μάνατζερ του Αμερικανού γκαρντ με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε ότι ο πελάτης του συμφώνησε με τους Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς και θα παραμείνει στην Κίνα.

Συνεχίζεται η κόντρα του Μάρκους Ντένμον με τον Παναθηναϊκό, με τον εκπρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να ανακοινώνει μέσω των social media τη συμφωνία του πελάτη του με την κινέζικη Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς για άλλον έναν χρόνο!

«Ο Μάρκους Ντένμον ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο το συμβόλαιό του με την κινεζική Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ατζέντης στο… τιτίβισμά που έκανε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο twitter.

Απομένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ.

Αμέσως, όμως, μετά τη σχετική ανακοίνωση που έβγαλε το Τριφύλλι, τόσο ο Μάρκους Ντένμον όσο και ο ατζεντης του, είχαν αντιδράσει έντονα και είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύουν όσα αναφέρουν οι Πράσινοι και είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα θέση.

Το βράδυ της Πέμπτης ήρθε το… τιτίβισμα της ανανέωσης από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με τον γνωστό μάνατζερ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του Μάρκους Ντένμον με την κινέζικη Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς για έναν ακόμα χρόνο…

Δείτε το μήνυμα του Ραζνάτοβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ