Ολυμπιακός: Κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μπράντον Πολ

Ολυμπιακός: Κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μπράντον Πολ

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον Αμερικανό σουτέρ και του προσφέρουν διετές συμβόλαιο (1+1) για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την περιφέρεια τους.

Σε όλα τα μέτωπα κινείται ο Ολυμπιακός. Δεν είναι μόνο ο φωτεινός πίνακας στα πρότυπα του ΝΒΑ, αλλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Πειραιά.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο την περιφέρεια τους για αυτό θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μπράντον Πολ! Ο Αμερικανός σουτινγκ γκαρντ ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και την περσινή σεζόν, με το φλερτ να έχει θερμανθεί εκ νέου και να εντείνονται οι προσπάθειες για να προχωρήσει η απόκτηση του.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πρόταση διετής συνεργασίας στον 28χρονο γκαρντ, έχουν ανεβάσει την προσφορά τους και περιμένουν την απάντηση του. Ο ίδιος έχει πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου από την Κίνα, αλλά το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και η προοπτική της συνεργασίας με τον Ντέιβιντ Μπλατ είναι κάτι που τον ιντριγκάρει.

Φέτος αγωνίστηκε στους Zhejiang Golden Bulls έχοντας τρομακτικούς αριθμούς και φτάνοντας πολλές φορές τους +40 ποντους ανά ματς. Είναι ένας κλασικός σουτέρ, μπορεί να αγωνιστεί και στο 2 αλλά και στο 3, και ταυτόχρονα αποτελεί έναν αξιόπιστο αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ