Αρσενόπουλος: «Ο μόνος μου στόχος είναι να μείνω στον Ολυμπιακό»

Αρσενόπουλος: «Ο μόνος μου στόχος είναι να μείνω στον Ολυμπιακό»

Για το ρεκόρ πόντων που σημείωσε με τη Γαλανόλευκη, την πορεία της ομάδας στο τουρνουά και τους προσωπικούς του στόχους μίλησε ο Νίκος Αρσενόπουλος μετά την επικράτηση επί της Σενεγάλης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής εφήβων στη νίκη επί της Σενεγάλης με συνολικά 35 πόντους και 8/13 σουτ τριών πόντων μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Γαλανόλευκης, για το τουρνουά και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αρσενόπουλου μετά νίκη επί της Σενεγάλης στην ΕΡΤ:

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Δεν ξέρω αν τη χρειαζόμασταν νωρίτερα ή αργότερα, αλλά τα καταφέραμε. Σίγουρα δεν ήταν αγώνας πρόκρισης, αλλά εμείς τον αντιμετωπίσαμε ως εξίσου σημαντικό με τον προηγούμενο. Κάθε αγώνας είναι το ίδιο σημαντικός για μας. Κίνητρό μας είναι να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε με τα παιδιά και να απολαύσουμε τη διοργάνωση.

Κάναμε κάποιες ήττες που μας στενοχώρησαν, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Σήμερα ανταποκριθήκαμε στην ενέργεια των αντιπάλων μας και τα δώσαμε όλα στην άμυνα. Παρά τις απουσίες μας, παλέψαμε ως το τέλος και φάνηκε πόσο το θέλαμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Αργεντινή και θέλουμε να απαντήσουμε μετά την ήττα που κάναμε στον όμιλο. Πιστεύω πως μπορούμε»

Όσον αφορά την προσωπική του εμφάνιση και το ρεκόρ πόντων με το εθνόσημο, είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πετύχει ποτέ ξανά τόσους πόντους με τη φανέλα της Εθνικής. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε, μόνο αυτό μετρά».

Τέλος, ερωτηθείς για το μέλλον του απάντησε: «Ο μόνος στόχος μου είναι να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της διοργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ