«Καίγεται» του Στρέλνιεκς, πάει για άλλα ο Παναθηναϊκός

«Καίγεται» του Στρέλνιεκς, πάει για άλλα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν προχωράει όπως όλα δείχνουν στην απόκτηση του λετονού γκαρντ εξετάζοντας άλλες πιο δυνατές περιπτώσεις.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ένας από τους παίκτες που αρέσει στον Αργύρη Πεδουλάκη, όμως η περίπτωση του φαίνεται να μην προχωράει στο τριφύλλι. Οι πράσινοι βρισκόντουσαν πολύ κοντά στην απόκτηση του λετονού γκαρντ που αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, όμως τελικά υπάρχει αλλαγή δεδομένων και η μεταγραφή «κολλάει».

Ο Παναθηναϊκός αφήνει στην άκρη προς το παρόν τουλάχιστον την υπόθεση του Στρέλνιεκς και ψάχνει στην αγορά για κάτι καλύτερο από τον πρώην ερυθρόλευκο γκαρντ. Οι πράσινοι είχαν συμφωνήσει με Στρέλνιεκς σε όλα και απέμενε μόνο το τυπικό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όμως εντέλει έκαναν πίσω και πάνε για… άλλα.

Αρχικά ο Πεδουλάκης θεωρούσε ότι ο Στρέλνιεκς θα ήταν το ιδανικό κομμάτι για την περιφέρεια του τριφυλλιού και θα «κολλούσε» ιδανικά δίπλα στον Νικ Καλάθη, αλλά και τον Ταϊρίς Ράις, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή τετράδα στα γκαρντ, μαζί και με τον Νίκο Παππά.

Ωστόσο το πλάνο άλλαξε και ο Παναθηναϊκός φέρεται να αποσύρει το ενδιαφέρον για τον 29χρονο σουτέρ και να «ξεψαχνίζει» την αγορά για κάτι ακόμα πιο δυνατό από τον Λετονό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στρέλνιες παραμένει φυσικά ελεύθερος και δεν αποκλείεται το τριφύλλι να ασχοληθεί ξανά στο μέλλον με την περίπτωση του, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, η υπόθεση Στρέλνιεκς έχει «παγώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ