Πάει για Φριντέτ ο ΠΑΟ!

Πάει για Φριντέτ ο ΠΑΟ!

Μετά το «ναυάγιο» με τον Στρέλνιεκς οι πράσινοι θέλουν τον Αμερικανό σκόρερ.

Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι ο παίκτης στον οποίο έχει επικεντρώσει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός μετά το «ναυάγιο» με τον Γιάνις Στρέλινεκς.

Ο Λετονός αργούσε να απαντήσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ακριβώς επειδή είχε προσφορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία και θα καταλήξει.

Έτσι λοιπόν οι πράσινοι ενεργοποίησαν το plan b και κατέθεσε προσφορά στον Αμερικανό μπόμπερ από τον οποίο περιμένουν και την απάντησή του.

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ που έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, είναι ο μεγάλος στόχος για την περιφέρεια, καθώς χαρακτηρίζεται από το… δολοφονικό του σουτ από την περιφέρεια.

Ο Φριντέτ το 2011 ήταν Νο10 στο draft και επιλέχθηκε από τους Μπακς κι έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Κινγκς (2011-2014), τους Μπουλς (2014), τους Πέλικανς (2014/2015), τους Νικς (2016) και τους Σανς τη σεζόν που τελείωσε, ενώ για μια τριετία (2016-2019) ήταν στο πρωτάθλημα της Κίνας με τους Shanghai Sharks.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της υπόθεσης πάντως είναι και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον έκανε follow στο Instagram…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ