«Κλείνει» τον Λόουερι ο Προμηθέας Πάτρας

«Κλείνει» τον Λόουερι ο Προμηθέας Πάτρας

Την δεύτερη κίνηση ξένου φαίνεται πως ολοκληρώνει ο Προμηθέας Πάτρας αφού όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει με τον Ρόμπερτ Λόουερι.

Ο Προμηθέας Πάτρας συνεχίζει τον σχεδιασμό του για να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ του, με σκοπό να είναι και πάλι ανταγωνιστικός τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, Ρόμπερτ Λόουερι ώστε να ενισχύσει την περιφέρεια του μετά τη φυγή του Νίκου Γκίκα για την ΑΕΚ.

Ο 32χρονος παίκτης που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με την Τορούν έχοντας κατά μέσο όρο 12,7 πόντους, 6,3 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ σε 49 ματς που βρέθηκε στο παρκέ.

Φυσικά ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο Λόουερι είναι πως γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα αφού στο παρελθόν έχει περάσει από δύο ομάδες της χώρας μας.

Αρχικά έπαιξε στον Κόροιβο το 2014, ενώ την μεθεπόμενη σεζόν (2015-16) τέθηκε υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου στην Κηφισιά, με τον Έλληνα τεχνικό να τον έχει μαζί του στην Αστάνα όπου μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα του Καζακστάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ