«Ευχαριστούμε… Γκιστόπουλε»! (pic)

«Ευχαριστούμε… Γκιστόπουλε»! (pic)

Η ΚΑΕ ΠΑΟ αποχαιρέτισε τον Τζέιμς Γκιστ, που θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Τζέιμς Γκιστ θα φορά τα… ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα πλέον, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μίλαν Τόμιτς και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον αποχαιρέτησε.

Ο αμερικανός σέντερ ήταν ο μακροβιότερος ξένος των πρασίνων μετά τον Μαϊκ Μπατίστ και το όνομά του έχει συνδεθεί με πολλές από τις αποτυχίες, αλλά και τις επιτυχίες του «τριφυλλιού» τα 6,5 χρόνια που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωνε την απόκτηση του Τζέιμς Γκιστ. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 6,5 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων ο Γκιστ έγινε… Γκιστόπουλος, έγινε ένας από εμάς.

Ο δεύτερος μακροβιότερος ξένος αθλητής στην ιστορία της ομάδας μετά τον Μάικ Μπατίστ, «δέθηκε» αληθινά με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Αγωνίστηκε με πάθος και καρδιά, κέρδισε 11 τίτλους (5 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα Ελλάδος) και μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές. Τα καρφώματα και οι τάπες του ξεσήκωσαν αμέτρητες φορές το ΟΑΚΑ και τον έκαναν τον αγαπημένο παίκτη της «πράσινης» εξέδρας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαριστεί από καρδιάς τον Τζέιμς Γκιστ, τον δικό μας Γκιστόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής και της καριέρας του.

Γκιστ, Γκιστ, Γκιστ»!

https://twitter.com/paobcgr/status/1148140956044222464

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ