Το συγκλονιστικό βίντεο του Παναθηναϊκού για τον Γκιστ

Το συγκλονιστικό βίντεο του Παναθηναϊκού για τον Γκιστ

Οι Πράσινοι δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό βίντεο με τις κορυφαίες «πράσινες» στιγμές του Τζέιμς Γκιστ και τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ο Τζέιμς Γκιστ αποχώρησε από το ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά από 6.5 χρόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς.

Ο Αμερικανός κατά την παραμονή του στο ρόστερ του Τριφυλλιού πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου στους «πράσινους» οπαδούς, κέρδισε τίτλους και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου. Ο έμπειρος φόργουορντ αγαπήθηκε όσο λίγοι από την «πράσινη» κερκίδα, ενώ και ο ίδιος αγάπησε τον σύλλογο και δέθηκε με τους φίλους και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Το πρωί της Δευτέρας οι πρωταθλητές Ελλάδας με ανάρτησή τους στα social media ευχαρίστησαν τον Γκιστ για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής και της καριέρας του. Εκτός από την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση οι Πράσινοι δημιούργησαν και ένα συγκλονιστικό βίντεο για τον Αμερικανό άσο.

Ένα βίντεο με μοναδικές στιγμές από την καριέρα του Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να τονίζουν ότι ο Αμερικανός θα ανήκει για πάντα στην οικογένειά τους. Γκιστ: «Για πάντα ένας από εμάς», τιτλοφορείται χαρακτηριστικά το βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ