Αρης: Επιασε δουλειά ο Σούλης Μαρκόπουλος (vid)

Αρης: Επιασε δουλειά ο Σούλης Μαρκόπουλος (vid)

Ο πολύπειρος τεχνικός βρέθηκε στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες που παίρνουν μέρος στο μεταβατικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Με τον Σούλη Μαρκόπουλο στο τιμόνι του θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Αρης, με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ανοικοδόμησης του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

Ο 70χρονος προπονητής την Δευτέρα βρέθηκε στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες που παίρνουν μέρος στο μεταβατικό πρόγραμμα.

Η ΚΑΕ Άρης μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο με την άφιξη του Σούλη Μαρκόπουλου στο «Nick Galis Hall», καταγράφοντας τις πρώτες στιγμές του έμπειρου τεχνικού στον Αρη.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

Ο Σούλης Μαρκόπουλος πέρασε σήμερα (08/07) το πρωί, το κατώφλι του Αλεξάνδρειου Μελάθρου και εγκαταστάθηκε στο γραφείο του στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Άρης.  Τον νέο προπονητή της ομάδας μας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου και ο General Manager της Κ.Α.Ε., Θωμάς Ντούλης.

Ο κ. Μαρκόπουλος είχε τις πρώτες επαφές με τα μέλη της ομάδας για την έναρξη της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε και στην προπόνηση των παικτών, που παίρνουν μέρος στο μεταβατικό πρόγραμμα και είχε την πρώτη γνωριμία μαζί τους, παρόντος και του κ. Παπαγεωργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ