Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με το μπάτζετ της σεζόν 2019-20

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με το μπάτζετ της σεζόν 2019-20

To10.gr βάζει κάτω τα δεδομένα και αναλύει ακριβώς τα ποσά στα οποία κινούνται οι Ερυθρόλευκοι σε σχέση με την χρονιά που πέρασε. 

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν. Ηδη οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανακοινώσει 4 παίκτες (Πάντερ, Κόνιαρης, Πολ και Ρούμπιτ) αλλά και δύο αποχωρήσεις (Μπόγρης και ΛεΝτέι). Περιμένουμε την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη και την τελική απόφαση με τον Αγραβάνη, ο οποίος έχει οψιόν μέχρι τις 26 Ιουλίου αλλά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα πατάει στο «5», ενώ υπάρχει ανοιχτό το θέμα απόκτησης ενός γκαρντ, χωρίς να υπάρχει βιασύνη. Παράλληλα στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι μπορεί να έρθει στο Λιμάνι ένας ακόμα σέντερ (Έλληνας ή ξένος), άρα όπως καταλαβαίνετε, το ρόστερ έχει ακόμα χρόνο για να ολοκληρωθεί. Παράλληλα υπάρχει μία φημολογία αναφορικά με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και το αν θα μείνει με μειωμένο συμβόλαιο ή θα μείνει ελεύθερος. Ότι και να συμβεί βέβαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως και το τέλος της σεζόν του 2020.

Είναι αλήθεια πως μεγάλο ποσοστό του κόσμου θεωρεί ότι το μπάτζετ της ομάδας του Πειραιά έχει μειωθεί δραματικά. Άποψη που είναι λανθασμένη, γιατί ελάχιστοι υπολογίζουν τις ανανεώσεις των συμβολαίων και γενικότερα τα ποσά που έχουν δαπανηθεί ήδη.

Από την μεριά μας, ψάξαμε τα ακριβή ποσά και τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός έχει ηδη αυξήσει το μπάτζετ του, με την λογική που βρίσκουμε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Αφού αυτήν την στιγμή η ομάδα κινείται σίγουρα για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ.

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει επιγραμματικά την κατάσταση της σεζόν 2018-19 και την επομενης που έρχεται. Ποιοι έμειναν, ποιοι έφυγαν, τι συμβαίνει στα συμβόλαια όσων ανανέωσαν και εννοείται όσων ήρθαν.

Ας τα δούμε λίγο λοιπόν….

Οπως διακρίνετε ξεκάθαρα παραπάνω, χωρίς να φουσκώνουμε καταστάσεις, οι Πειραιώτες έχουν πέντε παίκτες που αναγκαστικά και βάσει συμβολαίου, θα παίξουν με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με πέρσι. Ταυτόχρονα υπάρχει στα σκαριά η σκέψη για καλύτερη πρόταση στον Μιλουτίνοφ (άρα θα ξεπεράσει την υπάρχουσα αύξηση), ενώ και ο πάουερ φόργουορντ που θα έρθει θα είναι κοντά στο 1 εκατομμύρια δολάρια.

Επιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει και τους 8 ξένους στο ρόστερ του, με την περίπτωση του γκαρντ να εχει μπει προσωρινά στον πάγο, όχι όμως να έχει απορριφθεί ως ενδεχόμενο. Αντιθέτως τίποτα δεν επιβεβαιώνει την θεωρία πως οι Πειραιώτες θα πορευτούν έτσι στην περιφέρειά τους, ενώ όπως προείπαμε, σκέφτονται και την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ