Επίσημο: Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Ματσιούλις (pic)

Επίσημο: Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Ματσιούλις (pic)

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2020 θα παραμείνει ο Λιθουανός, με την «Ένωση» να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Γιόνας Ματσιούλις, με την «Ένωση» να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα έτος.

Μετά από μπαράζ διαπραγματεύσεων που είχε η πλευρά του Λιθουανού με τους «κιτρινόμαυρους» επήλθε τελικά οριστική συμφωνία, με τον υψηλόσωμο φόργουορντ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2020.

Η ανανέωση του Ματσιούλς αποτελούσε βασικό στόχο τόσο για τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, όσο και για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος επιθυμούσε την παρουσία της αρχηγικής του φυσιογνωμίας στα αποδυτήρια και τη νέα περίοδο.

Από την πλευρά του, ο 34χρονος έβλεπε εκ προοιμίου με θετικό μάτι την παραμονή του στην «Ένωση», κάτι που τελικά αποδείχθηκε και με την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Γιόνας Ματσιούλις (34 χρ., 1μ.98) υπέγραψε σήμερα (11/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2020».

https://twitter.com/aekbcgr/status/1149324092115492866

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ