«Κλείνει» τον Μπράουν ο Παναθηναϊκός!

«Κλείνει» τον Μπράουν ο Παναθηναϊκός!

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Προμηθέα βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Οστιν Χόλινς τον οποίο είχε επιλέξει ο Αργύρης Πεδουλάκης για να πλαισιώσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλμπα Βερολίνου και πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον Ρίον Μπράουν.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Προμηθέα είναι η εναλλακτική λύση στα χέρια του 55χρονου προπονητή και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει μια ακόμα μεταγραφική κίνηση των πρασίνων.

Μάλιστα πέρσι είχε κάνει πολύ καλή σεζόν υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά και είχε δείξει πως μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, αλλά και την ατομική άμυνα.

Ο Αμερικανός άσος διαθέτει αξιόπιστο σουτ τριών πόντων (σούταρε με 34,7% στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο) , ενώ πέρα από την αθλητικότητά του, είναι παίκτης που έχει μεγάλο κίνητρο για να δείξει πράγματα και να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές μαζί του το τελευταίο διάστημα και παράλληλα με την υπόθεση του Φριντέτ «δούλευε» και την περίπτωσή του.

Έτσι με την υπογραφή των συμβολαίων από τον 30χρονο Μορμόνο, θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Μπράουν, ο οποίος θα βοηθήσει το «τριφύλλι» στην περιφέρεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ