Το deal πίσω από την υπόθεση του Γκος

Το deal πίσω από την υπόθεση του Γκος

Τι ακριβώς θα κάνουν οι Τζαζ με τον Αμερικανό γκαρντ, τι είδαν και πως σκέφτονται οι Μορμόνοι να τον χρησιμοποιήσουν.

Η υπόθεση του Γουίλιαμς Γκος θα πρέπει να θεωρείται ως τελεσίδικη για τον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να μετακομίζει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ.

Περισσότερες πληροφορίες πάντως για το… deal αυτό αναφέρει ο δημοσιογράφος του Athletic, Τόνι Τζόουνς, ο οποίος ασχολείται τακτικά με το ρεπορτάζ των Μορμόνων.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Γκος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ. Παράλληλα υπήρχαν άλλες δύο ομάδες που ήθελαν τον Γκος στις τάξεις τους, όμως οι Τζαζ προτίμησαν να τον υπογράψουν παρά να τον μπλέξουν σε κάποιο trade.

Οπως υποστηρίζει ο Τζόουνς, ο Αμερικανός γκαρντ που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, προορίζεται για τον πάγκο της Γιούτα, έτσι ώστε να γεμίσει το ρόστερ της και εαν δεν βρει χρόνο, θα μεταβεί στην θυγατρική της, στους Stars. Μάλιστα τονίζει ότι οι Τζαζ αποφάσισαν να τον αποκτήσουν γιατί είδαν πως έχει βελτιώσει κατά πολύ το επιθετικό του παιχνίδι. Το τρίποντό του είναι από 38 έως και 50% στις τέσσερις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί αυτά τα δύο χρόνια, και ταυτόχρονα οι Μορμόνοι έχουν εκτιμήσει το γεγονός ότι είναι δίνει περισσότερες ασίστ από τα λάθη που υποπίπτει.

Οι Τζαζ μπορούν να δώσουν μέχρι και 750 χιλιάδες δολάρια, με τα υπόλοιπα να καλύπτονται από τον ίδιο. Η ομάδα της Γιούτα είναι σε περίοδο ανοικοδόμησης καθώς έχουν ως στόχο να περάσουν στα… φτερά τον Ντάντε Έξουμ, παίρνοντας ουσιαστικά την μπάλα από τα χέρια του, περιορίζοντάς του τις οργανωτικές του υποχρεώσεις στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ