Επέκτεινε την συνεργασία του με το Περιστέρι ο Σκορδίλης (pic)

Επέκτεινε την συνεργασία του με το Περιστέρι ο Σκορδίλης (pic)

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάιος Σκορδίλης, με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα σέντερ.

Κάτοικος Περιστερίου θα συνεχίσει να είναι και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γάιος Σκορδίλης αφού ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Ηλία Ζούρου ο οποίος επέλεξε να κρατήσιε τον έμπειρο σέντερ.

Ο 31χρονος παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνία όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται, καθώς βρίσκεται στον σύλλογο από την περίοδο που βρισκόταν στην Α2.

Η ανακοίνωση από το Περιστέρι:

«Κ.Α.Ε. Περιστέρι ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή, Γάιο Σκορδίλη. Ο Κερκυραίος σέντερ – που βρίσκεται στον Γ.Σ.Π. από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία – θα παραμείνει στον σύλλογο για δύο ακόμα χρόνια.

“Από την Α2 στην Ευρώπη”

Ο Γάιος Σκορδίλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας του Περιστερίου από την Α2 έως την συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League και την έξοδο στην Ευρώπη. Γι’ αυτό τον λόγο “είμαι πραγματικά χαρούμενους που συνεχίζω στην ομάδα.

Μοιάζει κλισέ αλλά είναι αλήθεια” ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου σέντερ μετά την επέκταση της συνεργασίας και συνέχισε: “βρίσκομαι στο Περιστέρι απ’ όταν παίζαμε στην Α2 και τώρα θα αγωνιστούμε στο Basketball Champions League! Είναι πολύ όμορφο να εξελίσσεσαι μαζί με την ομάδα!

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Υγεία να έχουμε για να πραγματοποιήσουμε ανάλογη πορεία με την περσινή κι ακόμα καλύτερη αν γίνεται. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο».

https://twitter.com/peristeribc/status/1150352441352826881

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ