«Ενδιαφέρεται για Κουφό ο Παναθηναϊκός»

«Ενδιαφέρεται για Κουφό ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Κουφού.

Ο Κώστας Κουφός παραμένει ελεύθερος στην αγορά του ΝΒΑ και αρκετές είναι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, δίχως να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Κρις Χέινς, Πίστονς, Κινγκς, Ράπτορς και Μπακς εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα ψηλού, δίχως να του έχουν καταθέσει ακόμα όμως κάποια πρόταση.

Πέρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 30χρονος σέντερ φαίνεται πως έχει… πέραση και στην Ευρώπη, καθώς δύο ομάδες της Ευρωλίγκας καλοβλέπουν την περίπτωση του. Δύο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός και η Μπασκόνια.

Η αλήθεια είναι πως παίκτης με την εμπειρία και τις μπασκετικές παραστάσεις του Κουφού δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που μετράει 11 συνεχόμενες σεζόν στο NBA. Από το 2008 όταν και έκανε το ντεμπούτο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Έλληνας σέντερ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Τζαζ, Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Γκριζλς και Κινγκς.

Φυσικά πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολα περίπτωση για το «Τριφύλλι» καθώς ο Έλληνας σέντερ μέχρι πρότινος αμείβονταν με 7 εκατομμύρια ετησίως στο NBA, λεφτά που οι «πράσινοι» δεν μπορούν να δώσουν σε καμία περίπτωση.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, ξένα μέσα τονίζουν πως όσο περνάει ο καιρός και ο Κουφός δεν έχει κάποια χειροπιαστή πρόταση στα χέρια, τόσο θα σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη, κάτι που μπορεί να τον κάνει να ρίξει αισθητά τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Στην 11ετή καριέρα του στο NBA, ο Κώστας Κουφός έχει αγωνιστεί σε 686 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 5,7 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ