Ο Φριντέτ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό: «Θα παίζω στην Αθήνα του χρόνου!» (vid)

Ο Φριντέτ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό: «Θα παίζω στην Αθήνα του χρόνου!» (vid)

Η «βόμβα» έσκασε και ο Τζίμερ Φριντέτ ντύνεται στα πράσινα. Ο Αμερικανός σκόρερ παραδέχτηκε μέσω Instagram ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Ο Τζίμερ Φριντέτ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να ολοκληρώνουν μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Αμερικανός «μπομπέρ» παραδέχτηκε ο ίδιος μέσα από το Instagram ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και απομένει πια μόνο το τυπικό για να ολοκληρωθεί το «μπαμ» του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη της συμφωνίας έγινε μέσω Insta Story της συζύγου του, Γουίτνι, που απαντούσε σε ερωτήσεις για τον Αμερικανό γκαρντ.

«Θα απαντήσει μόνος του, γιατί μόλις τώρα κυριολεκτικά υπέγραψε το συμβόλαιό του», είπε η Γουίτνι και ο Τζίμερ Φριντέτ παίρνοντας το λόγο είπε: «Του χρόνου θα είμαι στην Ελλάδα και στην Αθήνα».

Στη συνέχεια εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να μην παίξει στο summer league του Λας Βέγκας αναφέροντας πως «… είχα κάποιες εξαιρετικές προτάσεις από το εξωτερικό και δεν ήθελα να ρισκάρω κάποιον τραυματισμό».

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ