Τόμας: «Ιδανική επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός»

Τόμας: «Ιδανική επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντεσόν Τόμας αισθάνεται απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε στην «Πράσινη» για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι έκανε την καλύτερη επιλογή.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ που πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά δήλωσε χαρούμενος και σίγουρος πως θα δικαιωθεί για την επιλογή του να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το περιβάλλον του Παναθηναϊκού είναι ιδανικό για μένα. Νιώθω πολύ άνετα με τα μέλη της ομάδας και τον κόσμο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου το ότι η ομάδα έδειξε ότι πραγματικά ήθελε να παραμείνω στο ρόστερ. Κι άλλες φορές είχα κάνει καλές σεζόν στο παρελθόν και στο τέλος της περιόδου έφευγα. Δεν ήθελα να το κάνω ξανά, ο Παναθηναϊκός μού πρόσφερε διετές συμβόλαιο και παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες ήξερα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Για τη συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο 28χρονος άσος είπε: «Δεν είχα την ευκαιρία ακόμη να μιλήσω μαζί του, αλλά ξέρω ότι είναι ένας πολύ έμπειρος και πετυχημένος προπονητής. Ξέρει την ομάδα και τι χρειάζεται για να πετύχουμε. Θα παλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ